Over het forum 


Algemene opmerkingen

 • De inhoud van het forum kan door de NVLM gebruikt worden ter voorbereiding van de examenbesprekingen voor MAW en MASK. Er kunnen echter geen rechten ontleed worden aan het forum.
 • Het forum is voor leden van de NVLM die dit schooljaar eindexamens moeten nakijken voor MAW en/of MASK. Het forum is echter voor alle leden van de NVLM toegankelijk.
 • Bestuursleden en personen betrokken bij het organiseren van de eindexamenbesprekingen plaatsen geen berichten en starten geen onderwerpen in het forum.
 • Reageren op en het plaatsen van berichten gebeurt onder uw eigen naam en is dus niet anoniem.
 • Na de examenperiode wordt het forum verwijderd en alle berichten van de server verwijderd.

Gebruik

 • In het forum kunnen onderwerpen gestart worden. Ga eerst naar de juiste opgave of het juiste onderdeel.  Start een nieuw onderwerp altijd met ‘Vraag x:…’.. Voorbeeld: 'Vraag 15: derde kenmerk'
 • Onder elke opmerking staan pijltjes; hiermee kun je kenbaar maken of je een opmerking steunt of juist niet. 
 • Start liever geen nieuwe discussie binnen een onderwerp. 

Richtlijnen 

 1. Wees behulpzaam: Wees bereid om andere forumgebruikers te helpen wanneer dat nodig is. Dit kan het delen van informatie zijn, het beantwoorden van vragen of het bieden van ondersteuning en aanmoediging.
 2. Respecteer elkaar: Iedereen op het forum heeft hetzelfde doel: elkaar hulp vragen/bieden bij het nakijkwerk. Wees daarom respectvol tegenover elkaar en vermijd kwetsende opmerkingen.
 3. Geen spam: Het plaatsen van onnodige berichten of links naar andere websites is niet toegestaan op het forum. Houd de discussies relevant en zinvol.
 4. Geen ongepaste inhoud. Plaats geen beledigende of andere ongepaste inhoud op het forum. Dit geldt ook voor het gebruik van scheldwoorden.
 5. Geen persoonlijke informatie delen. Deel geen persoonlijke informatie, zoals telefoonnummers, adressen of e-mailadressen op het forum. Het is ook niet toegestaan om de persoonlijke informatie van anderen te delen.
 6. Houd het netjes. Zorg ervoor dat het forum netjes blijft. Vermijd het gebruik van hoofdletters, overdreven leestekens en andere onnodige opmaak in de berichten.
 7. Volg de richtlijnen. Volg de richtlijnen van het forum. Bij overtreding van de regels kan er een waarschuwing volgen en kan er mogelijk actie worden ondernomen om de toegang tot het forum te ontzeggen.